Site problem?

Important announcements and related feedback. If you want something added, altered, or removed from GB, post about it here.
User avatar
jklinders
Posts: 339
Joined: Thu Aug 07, 2008 6:17 pm
Location: Halifax NS Canada
Contact:

Postby jklinders » Fri Feb 03, 2012 2:45 pm

Still no dice.

Is there any other default settings that may be buggering with this? The cache is cleared every time I close the browser and I am still getting the infinite loop problem on my Firefox.

Still no ad on the splash screen showing in IE. Really kinda weird.

User avatar
jklinders
Posts: 339
Joined: Thu Aug 07, 2008 6:17 pm
Location: Halifax NS Canada
Contact:

Postby jklinders » Fri Feb 03, 2012 5:05 pm

Fixed now. Had to run a cache cleaner to clear it out on this side. But the gremlins seem to have gone away. Ad screen still blank though.

User avatar
spif2001
Posts: 1
Joined: Mon Aug 09, 2010 9:29 am
Contact:

Postby spif2001 » Sat Feb 04, 2012 1:30 am

I still get the skip loop in Chrome v16.0.912.77, and I have cleared it's cache.

I have no problem on my PC in FireFox 10 and IE 8, or on my Android in Dolphin Mini however...

Location: Denmark, Europe

User avatar
fullautomatic55
Posts: 44
Joined: Mon May 05, 2008 1:27 pm
Location: Cape Cod, USA
Contact:

Postby fullautomatic55 » Sat Feb 04, 2012 2:57 am

Still no dice. I cleared my cache on both firefox and chrome, but the same thing happens (looping ad).

Edit: Firefox works now, but it does the same thing on Chrome

User avatar
jklinders
Posts: 339
Joined: Thu Aug 07, 2008 6:17 pm
Location: Halifax NS Canada
Contact:

Postby jklinders » Sat Feb 04, 2012 10:11 am

It has come back in Firefox after the day ended. It looks like that in order to view this site in Firefox I will need to run a cache cleaner daily. That is not a solution.

I'll just have to be satisfied with viewing the site in IE for the duration until a better solution is found.

User avatar
BuckGB
Posts: 1576
Joined: Mon Oct 09, 2000 10:00 pm
Contact:

Postby BuckGB » Mon Feb 06, 2012 11:57 am

Thanks for the continued feedback, guys. I'm unfortunately unable to reproduce the problem here, so tracking down the underlying issue is difficult at best. We did make some additional programming edits this morning, though, so please let me know if the looping problem continues to be an issue after refreshing your cache.

User avatar
jklinders
Posts: 339
Joined: Thu Aug 07, 2008 6:17 pm
Location: Halifax NS Canada
Contact:

Postby jklinders » Mon Feb 06, 2012 1:16 pm

I noticed early this morning that it was working again.

Thanks for the work you are putting into this Buck.

User avatar
dragon wench
Posts: 19609
Joined: Tue Apr 24, 2001 10:00 pm
Location: The maelstrom where chaos merges with lucidity
Contact:

Postby dragon wench » Thu Feb 09, 2012 11:20 am

BuckGB wrote:Thanks for the continued feedback, guys. I'm unfortunately unable to reproduce the problem here, so tracking down the underlying issue is difficult at best. We did make some additional programming edits this morning, though, so please let me know if the looping problem continues to be an issue after refreshing your cache.


Yay! GB seems to be working fine again.
No more trying to use two browsers in order to view pages.. that was soooo irritating..

Thanks Buck! :)
[SPOILER]testingtest12[/SPOILER][SIZE="1"]Do not meddle in the affairs of dragons, for you are crunchy and taste good with ketchup.

[SPOILER]testingtest12[/SPOILER][color="Silver"].......All those moments ... will be lost ... in time ... like tears in rain.[/size][/color]

User avatar
galraen
Posts: 3727
Joined: Sat Nov 25, 2006 3:03 am
Location: Kernow (Cornwall), UK
Contact:

Postby galraen » Fri Feb 10, 2012 1:43 pm

Unfortunately the Banshee Network option is broken for me, I can select a game from the drop down menu. but nothing happens. This si true in Both Firefox (latest version) and Chrome.
[QUOTE=Darth Gavinius;1096098]Distrbution of games, is becoming a little like Democracy (all about money and control) - in the end choice is an illusion and you have to choose your lesser evil.

And everything is hidden in the fine print.[/QUOTE]

User avatar
Daynov
Posts: 111
Joined: Thu Jul 23, 2009 6:38 pm
Location: Bulgaria
Contact:

Postby Daynov » Fri Feb 10, 2012 3:00 pm

Same here.

User avatar
swcarter
Posts: 3274
Joined: Mon Nov 17, 2003 12:00 pm
Location: California
Contact:

Postby swcarter » Fri Feb 10, 2012 4:06 pm

It looks like the version on the forum pages is broken, but the version on the rest of the pages is working fine.
Sir Edmund: "Should you obey the lord who asks you to put a village of innocents to the torch? Is that chivalrous? Is it noble?"
Me: "It's a great way to get promoted, I know that much."

User avatar
Bluestorm
Posts: 307
Joined: Thu Mar 29, 2001 11:00 pm
Location: Kitchener, Ontario, Canada
Contact:

Postby Bluestorm » Fri Feb 10, 2012 9:20 pm

Banshee network not working in firefox(latest) but works in IE9

ok Now its working in firefox

Now not working in firefox///just want to say its works some times then stops then ok again
It's not what you are---it's who you are